Bracco Baldo Beach

Sinds Mei 2011 bestaat “Bracco Baldo Bau Beach”, een speciaal strand voor onze viervoeter vrienden, deze bevindt zich in San Benedetto di Lugana (deel van Peschiera del Garda) bij “località Fornaci”. Dit strand biedt alles wat uw hond nodig heeft tijdens zijn verblijf.

Dit kiezelsteen strand heeft ongeveer 30 parasols, en heeft een capaciteit van maximaal 60 personen. Er zijn 3 zones waar u het water in kunt gaan.
U heeft de mogelijkheid om een ligstoel en parasol te huren. Voor de honden bieden wij de ligstoel en het gebruik van de douches gratis.

Wij vragen u altijd een muilkorf mee te nemen aangezien dit in sommige gevallen verplicht is.

“Bau Beach” is de ideale plek om uren van de dag door te brengen in het gezelschap van uw hond. Aangezien er comfort is voor beiden.

“Bau Beach” is gedurende het zomerseizoen elke dag geopend vanaf 09.30 tot 18.30. Dichtbij het strand kunt u parkeerplaatsen vinden, een bar en openbare toiletten. En op het strand staat er altijd personeel voor u klaar.

Samen met uw hond zwemmen zal vast en zeker een onvergetelijke ervaring worden!

Prezzi

Familie aanbieding: 15€,- voor 2 ligstoelen “mensen vrienden” / 1 ligstoel voor de hond / parasol en alle diensten die het strand biedt.

Info line: +39 342 1254336